fbpx

Dostava i uvjeti prodaje

Dostava i uvjeti prodaje
Zadnja izmjena (27.06.2023.)

Troškovi dostave

Dostavu obavlja HP Express. Za sve narudžbe iznad 40 eura (301,42) kuna kupljene u www.panaceanatur.com internetskoj trgovini dostava je besplatna za područje cijele Hrvatske. Trošak dostave za narudžbe manje od 40 eura (301,42 kuna) iznosi 3,32 eura (25 kuna). Osim u slučajevima akcijskih ponuda.

Proizvodi koji su plaćeni sukladno dostavljenoj ponudi bit će isporučeni Kupcu u roku od 1-3 radna dana od kada je vidljiva uplata na računu Prodavatelja, (osim otoka, ovisno o voznom redu trajekta i Dubrovačke regije).

Ukoliko se pojavi nemogućnost isporuke odabranog proizvoda zbog toga što proizvoda više nema, Prodavatelj je dužan odmah obavijestiti Kupca, a Kupac ima pravo raskinuti ugovor i tražiti povrat novca ili pristati na naknadni rok za isporuku. Svi naručeni artikli nastojat će se isporučiti u jednom paketu. Ukoliko to zbog stanja zaliha neće biti moguće, Prodavatelj zadržava pravo isporuke u više pošiljki.

Bit ćete obaviješteni mailom o slanju vaše pošiljke i o prijamnom broju pošiljke pomoću kojeg možete pratiti njen status.

Trenutačno Hrvatska pošta nudi najkvalitetniju uslugu dostave. Ukoliko vam to iz nekog razloga ne odgovara, molimo da nam se javite e-mailom ili pozivom, jer vam paket možemo dostaviti drugom dostavnom / kurirskom službom.

NAPOMENA:  Narudžbe koje izvrše uoči blagdana mogu imati dulji rok isporuke.

Imate li posebne zahtjeve oko isporuke – primjerice, odgovarajući termin dostave, molimo da to napišete u rubriku „NAPOMENA“ kako bismo mogli vaš zahtjev prenijeti dostavnoj službi.

Sve narudžbe zaprimljene radnim danom do 12 sati obrađuju isti dan kako bi u većini slučajeva naručena roba isti dan bila predana dostavnoj službi. Narudžbe nakon 12 sati radnim danom (osim petkom) predaju se sljedećega dana, dok se narudžbe od petka nakon 12 sati predaju ponedjeljkom. Ponedjeljkom se obrađuju i narudžbe pristigle tijekom subote i nedjelje. Nakon što se roba preda dostavnoj službi, Kupac će biti obaviješten o daljnjem tijeku isporuke putem SMS-a i/ili e-maila. Prodavatelj ne može utjecati na brzinu dostave i moguće komplikacije vezane uz samu dostavu nastale od strane dostavne službe.

U rokove za isporuku ne računaju se:
 • dan prijema narudžbe/zahtjeva
 • vrijeme kašnjenja zbog netočne i nepotpune adrese Kupca
 • vrijeme kašnjenja zbog više sile ili drugih razloga za koje Prodavatelj nije kriv
 • neradni dani ako predstavljaju početak ili kraj roka

Dostava u druge europske zemlje

Cijene međunarodne dostave određuje dostavna služba.

Rok dostave: 3-7 radnih dana ovisno o zoni u kojoj se pojedina država nalazi. Rok dostave ne uključuje vrijeme zadrške robe na carini.

 • ZONA 1 = 10,47 EUR (77,00 HRK)
  Slovenija
 • ZONA 2 = 19,38 EUR (146,00 HRK)
  Austrija, Češka, Mađarska, Njemačka, Slovačka
 • ZONA 3 = 25,35 EUR (191, 00 HRK)
  Belgija, Danska, Estonija, Francuska, Irska, Italija, Latvija, Litva, Luxemburg, Nizozemska, Poljska, Portugal, Španjolska, Švedska, Velika Britanija
 • ZONA 4 = 37,82 EUR (285,00 HRK)
  Bugarska, Finska, Grčka, Rumunjska
 • ZONA 5:
  • BiH i Srbija – 24,82 EUR (187,00 HRK)
  • Švicarska/Lihtenštajn –  49,51 EUR (373,00 HRK)

Napomena: Slanje u neke države može biti trenutno (privremeno) nedostupno.

Kupac se sam mora informirati o cjenovnom pragu za carinjenje paketa u njegovoj državi. Na otvaranje paketa na carini mogu utjecati dimenzije i težina. Kupac je odgovoran za plaćanje poreza i drugih nameta svoje države, ako takvi postoje. Prodavatelj nije odgovoran za te troškove niti kašnjenje paketa zbog pregleda na carini.

* BiH, Srbija – pošiljke vrijednosti do 1.000 EUR nije potrebno izvozno ocariniti. Za pošiljke veće vrijednosti vrijede ista pravila kao i za pakete s odredišnim destinacijama u ostalim zemljama van EU. Uvoznik na ovim odredišnim destinacijama ima obavezu uvoznog carinjenja i podmirivanja svih pripadajućih troškova, bez obzira na to da li je paket izvozno carinjen ili nije.

Carinske destinacije. Na navedenu cijenu potrebno je dodati naknadu od 33,18 EUR (250,00 HRK) za slanje robe s carinskim paritetom DAP (naknada pokriva samo trošak izvoznog carinjenja), odnosno 66,36 EUR (500,00 HRK) za slanje robe s carinskim paritetom DDP (naknada pokriva trošak izvoznog carinjenja te trošak uvoznog carinjenja na uvoznoj destinaciji; uvoznik pritom nema trošak uvoznog carinjenja već samo prolazne carinske troškove). Ostali carinski pariteti (EXW, …) pri izvozu nisu dostupni. Za gratis izvoze na cijenu transporta naplaćuje se naknada prema DDP paritetu (66,36 EUR (500,00 HRK)).

Proces dostave

Prodavatelj angažiranjem renomirane dostavne / kurirske službe obavlja dostavu na području Republike Hrvatske i zemalja Europske Unije.
Proizvodi se pakiraju na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti.

Prilikom preuzimanja proizvoda od djelatnika dostavne / kurirske službe kupac je dužan pregledati paket i provjeriti ima li eventualnih oštećenja te ih odmah reklamirati djelatniku dostavne / kurirske službe. Ukoliko su vidljiva vanjska oštećenja, kupac je dužan odbiti preuzimanje robe.

Kupac obavezno mora prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Ukoliko je kupcu isporučen proizvod različit od onog kojeg je kupio, ima pravo na isporuku naručenog proizvoda, a ukoliko to nije moguće kupac ima pravo na povrat novca u iznosu plaćene cijene proizvoda, cijene dostave i naknadu troškova povrata proizvoda te je dužan vratiti krivo dostavljen proizvod.

U slučaju da kupljeni proizvod Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti u navedenom roku, o tome će obavijestiti Kupca radi dogovora o novom roku isporuke. U ovom slučaju Kupac ima pravo na raskid Ugovora.

Prilikom dostave, uz kupljeni proizvod, Kupac dobiva sve potrebne isprave koje prate proizvod (korisnički priručnik, jamstveni list), račun, te potvrdu o primitku pošiljke koju je obvezan potpisati. Potpisom na potvrdi o primitku pošiljke smatra se da je proizvod preuzet bez vanjskih vidljivih oštećenja.
Roba je osigurana od gubitka u dostavi.

Cijene dostave istaknute su na www.panaceanatur.com i u njima je sadržan pripadajući PDV.

Dostava se obavlja sukladno uvjetima korištenja usluga dostavne službe, a smatra se izvršenom u trenutku predaje proizvoda dostavnoj službi.

Prodavatelj nije odgovoran zbog kašnjenja u dostavi, ili bilo kojeg drugog problema koji bi nastao zbog neispravnih ili netočnih podataka kupaca.

Status narudžbe

Prilikom obrade pošiljke Kupac dobiva obavijest na mail / SMS o statusu njegove pošiljke.

Plaćanje

Kupac odabirom artikla, korištenjem menija i popunjavanjem elektronskog formulara naručuje proizvod. Kupac može naručiti i kupiti proizvod kao registrirani ili neregistrirani korisnik. Proizvod se smatra naručenim kada kupac prođe cijeli postupak narudžbe.

Prije kupovine, Kupac je dužan provjeriti da li su proizvodi koje prodaje Prodavatelj dozvoljeni za kupovinu njegovoj zemlji.

Naručene Proizvode i troškove dostave, Kupac plaća prema modelu kojeg sam izabere tijekom ispunjavanja narudžbe.

Kupac može platiti proizvod na sljedeće načine:

 • bankovnom transakcijom
 • pouzećem (samo za kupce u RH)
Sva plaćanja će biti obračunata u hrvatskoj valuti. Naplaćeni iznos na vašoj kreditnoj kartici konvertira se u vašu lokalnu valutu po tečaju udruženja kreditnih kartica.
 

Odabere li kupac bankovni transfer kao način plaćanja, nalog za prijenos mora se predati u roku od tjedan dana od primitka potvrde narudžbe. Kupac snosi odgovornost za kašnjenje uplate na račun prodavatelja, osim ako za kašnjenje nije odgovorna banka. Dostava se odvija po primitku uplate.

U slučaju da uplata ne bude izvršena u navedenom roku Prodavatelj će postupiti i po naknadno izvršenoj uplati izvan roka isporukom kupljenih proizvoda, a ako ne bude mogao izvršiti isporuku iz opravdanih razloga, ugovor će jednostrano raskinuti i izvršiti povrat uplaćenih sredstava.

Ako je uplata uredno izvršena i vidljiva na računu Prodavatelja, Prodavatelj će pristupiti isporuci naručenih proizvoda. Račun za narudžbu dostavlja se u pošiljci zajedno s robom i/ili putem e-mail pošte.

Plaćanje pouzećem obavlja se dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu.

Plaćanje pouzećem Hrvatska Pošta naplaćuje od kupca (mi taj trošak jednostavno ne možemo preuzeti na sebe): do 19,91 EUR fiksno 0,66 EUR, 19,91– 398,17 EUR obračunava po postotku 3,32% od vrijednosti plaćanja, za iznose iznad 398,17 EUR fiksno 13,27 EUR.

Prilikom plaćanja kreditnim i bankovnim karticama autorizacija plaćanja je automatska. U slučaju neuspješne autorizacije plaćanja postupak kupovine se prekida. Kupac je odgovoran za ispravnost podataka koji su navedeni korištenjem webshop usluge.

Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku primitka autorizacije od strane izdavatelja kartice.

Ukoliko Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti neki od naručenih proizvoda, kontaktirat će kupca telefonski ili putem elektronske pošte, te ga obavijestiti o navedenom. Kupac ima mogućnost otkazati naručeni proizvod te će mu biti izvršen povrat sredstava, ili zatražiti zamjenski proizvod. Svi ostali naručeni proizvodi bit će isporučeni Kupcu.

Račun za narudžbu dostavlja se u pošiljci zajedno s robom i/ili putem e-mail pošte.

Sigurnost plaćanja

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana uporabom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128/256-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi spriječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa. Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između vašeg računala i naše stranice.

Izjava o sigurnosti kod plaćanja

Primjenjuju se najmoderniji standardi u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između sustava za plaćanje i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewalla).

Sklapanje i raskid ugovora o prodaji

Predmet i komercijalna svrha Ugovora je kupovina odabranog proizvoda ili usluge putem www.panaceanatur.com web trgovine uz plaćanje odgovarajuće naknade – cijene toga proizvoda ili usluge. Ugovor se zaključuje sredstvima daljinske komunikacije (Ugovor sklopljen na daljinu) i to putem: internet narudžbe-web trgovina, tiskanih promidžbenih poruka s narudžbenicom, telefona s ljudskim posredovanjem.

Kupac je ovlašten izabrati mogućnost da ga Prodavatelj informira o novim proizvodima, proizvodima na akciji sl. (newsletter). Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podaci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.
Proizvodi koje je moguće kupiti oglašeni su na www.panaceanatur.com, a uz svaki proizvod navedeni su podaci o specifikaciji proizvoda, cijeni. Cijena i uvjeti dostave navedeni su pod “Načini dostave”.

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu” klikom na link „Košarica”. Ukoliko Kupac izvrši kupnju proizvoda koji je, u međuvremenu, prodan tada će Prodavatelj kontaktirati kupca radi dogovora o daljnjem postupanju (povrat uplaćenog iznosa, kupnja drugog proizvoda ili isporuka proizvoda iste vrste kada ga Prodavatelj pribavi od svojih dobavljača). Prodavatelj, osim netom navedene obveze, ne odgovara Kupcu u opisanom slučaju po bilo kojoj osnovi.

U „košarici” se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda i cijenom dostave te ukupnom cijenom (uključen PDV). Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Kupi”, a sustav ga dalje automatski vodi do stranice „Narudžba” na kojoj je potrebno potvrditi podatke koje je kupac dao prilikom registracije, adrese dostave, potvrditi ili eventualno izmijeniti dostavu računa i odabir načina plaćanja (virmansko plaćanje, plaćanje pouzećem ili plaćanje kreditnom karticom). Detalji računa se mogu promijeniti u odnosu da li račun prima fizička osoba ili pravna. Ako račun prima pravna osoba potrebno je da kupac unese sve tražene podatke.

Po izvršenju naprijed navedenih koraka web trgovine i odabirom „Kupi” na stranici „Narudžba”, sustav automatski vodi Kupca na stranicu „Potvrda narudžbe”, a na kojoj se nalaze podaci o broju narudžbe, plaćanju kao i obavijest o slanju potvrdnog maila koji sadrži ponudu prodaje odabranih proizvoda te obavijest o e-mail adresi i besplatnom broju telefona putem kojih Kupac može dobiti sve potrebne informacije. Ako je kupac odabrao kartično plaćanje klik na „Kupi” vodi ga na unos podataka vezanih za plaćanje karticom. Također može odabrati i plaćanje na rate beskamatno ukoliko je to plaćanje moguće sa karticom kojom plaća.

Reklamacija

Ako ustanovite prilikom prve uporabe da je proizvod kojeg ste dobili neispravan ili da niste njime zadovoljni, molimo vas da nas kontaktirate i slijedite navedene korake.

Pošaljite nam informacije s brojem narudžbe, brojem računa ili vašim korisničkim imenom, opisom reklamacije i slikom proizvoda e-mailom na mail podrska@panaceanatur.com.

Poslat ćemo Vam potvrdu primitka reklamacije te temeljem vašeg opisa informaciju može li se proizvod zamijeniti za novi, može li se za proizvod dobiti povrat novca ili je proizvod potrebno poslati u ovlašteni servis.

U slučajevima kad se proizvod može zamijeniti za novi i kad se za proizvod može vratiti novac, na Vašu adresu šaljemo dostavnu službu koja prikuplja reklamirani proizvod i vraća na naše skladište.

Kad proizvod stigne na skladište, šaljemo Vam obavijest o povratu novaca/slanju zamjenskog proizvoda. Povrat novca/zamjena za novi proizvod bit će odrađena unutar 2-3 dana, a najkasnije nakon 15 dana. U suprotnom nas kontaktirajte telefonski na 098/312-650  ili e-mailom na podrska@panaceanatur.com.

Povrat robe

Prije sklapanja Ugovora, Kupac ima mogućnost pregledati Opće uvjete poslovanja www.panaceanatur.com (obavijest iz članka 57. st. 1. Zakona o zaštiti potrošača (Narodne novine, br. 41/2014), te obavijest o pravu korisnika na jednostrani raskid Ugovora s obrascem za jednostrani raskid Ugovora iz članka 61. st. 1. i 2. Zakona o zaštiti potrošača.)

Sukladno članku 77, stavak 1. Zakona o zaštiti potrošača, korisnik može jednostrano raskinuti Ugovor u roku od 14 (četrnaest) dana od predaje robe u posjed Kupcu bez navođenja razloga.

Korisnik nema pravo na jednostrani raskid Ugovora ako mu je usluga u potpunosti ispunjena, a ispunjenje je započelo uz njegov izričit prethodni pristanak te uz njegovu potvrdu da je upoznat s činjenicom da će izgubiti pravo na jednostrani raskid Ugovora ako mu usluga bude potpuno ispunjena.

Sukladno članku 77., stavak 5. Zakona o zaštiti potrošača, korisnik je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

Vraćeni proizvod mora biti u originalnom pakiranju i sa deklaracijom, te pripadajućim sadržajem i računom, uputama za korištenje i jamstvenim listom. Novus media j.d.o.o. utvrđuje uvjete povrata – postotke umanjenja iznosa povrata kupcu uslijed umanjenja vrijednosti proizvoda.
Potrošač snosi trošak povrata robe.

Pravo na povrat

Nedostaci za koje prodavatelj ne odgovara:
 • Prodavatelj ne odgovara za nedostatke ukoliko su oni u trenutku sklapanja ugovora bili poznati kupcu, odnosno nisu mu mogli ostati nepoznati
 • Smatra se da nisu mogli ostati nepoznati kupcu oni nedostaci koje bi brižljiva osoba s prosječnim znanjem i iskustvom osobe istog zanimanja i struke kao kupac mogla lako opaziti pri uobičajenom pregledu stvari
 • Odredba stavka 2. ovoga članka ne primjenjuje se na ugovore koje fizička osoba kao kupac sklapa izvan svoje gospodarske ili profesionalne djelatnosti s fizičkom ili pravnom osobom koja kao prodavatelj djeluje u okviru svoje gospodarske ili profesionalne djelatnosti (potrošački ugovor)
 • Prodavatelj odgovara za nedostatke koje je kupac mogao lako opaziti ako je izjavio da stvar nema nikakve nedostatke ili da stvar ima određena svojstva ili odlike
  Pregled stvari i vidljivi nedostaci
 • Kupac je dužan primljenu stvar pregledati ili je dati na pregled, čim je to prema redovitom tijeku stvari moguće, i o vidljivim nedostacima obavijestiti prodavatelja u roku od osam dana, a kod trgovačkog ugovora bez odgađanja, inače gubi pravo koje mu po toj osnovi pripada
 • Kad je pregled izvršen u nazočnosti obiju strana, kupac je dužan svoje primjedbe zbog vidljivih nedostataka priopćiti prodavatelju odmah, inače gubi pravo koje mu po toj osnovi pripada
 • Ako je kupac otpremio stvar dalje bez pretovara, a prodavatelju je pri sklapanju ugovora bila poznata ili morala biti poznata mogućnost takve daljnje otpreme, pregled stvari može biti odgođen do njezina prispijeća u novo odredišno mjesto, i u tom slučaju kupac je dužan prodavatelja obavijestiti o nedostacima čim je po redovitom tijeku stvari mogao za njih doznati od svojih klijenata
 • Kod potrošačkih ugovora potrošač kao kupac nije obvezan pregledati stvar niti je dati na pregled, ali je obvezan obavijestiti prodavatelja o postojanju vidljivih nedostataka u roku od dva mjeseca od dana kad je otkrio nedostatak
Skriveni nedostaci:
 • Kad se nakon primitka stvari od strane kupca pokaže da stvar ima neki nedostatak koji se nije mogao otkriti uobičajenim pregledom prilikom preuzimanja stvari, kupac je dužan, pod prijetnjom gubitka prava, o tom nedostatku obavijestiti prodavatelja u roku od dva mjeseca računajući od dana kad je nedostatak otkrio, a kod trgovačkog ugovora – bez odgađanja
 • Prodavatelj ne odgovara za nedostatke koji se pokažu pošto protekne preporučeni rok uporabe, ili u dvije godine od predaje stvari, ili kod trgovačkog ugovora šest mjeseci

Jednostrani raskid ugovora

Kupac koji je sklopio Ugovor na daljinu ima pravo jednostrano raskinuti ugovor u roku od 14 dana po Zakonu o zaštiti potrošača čl. 72. Rok od 14 dana započinje teći od dana kada je Kupcu ili trećoj osobi određenoj od strane Kupca, a koja nije prijevoznik/dostavljač/kurir, roba koja čini predmet ugovora predana u posjed.

Ako je jednom narudžbom Kupac naručio više komada robe koji trebaju biti isporučeni odvojeno, odnosno ako je riječ o robi koja se dostavlja u više komada ili više pošiljki, rok započinje teći od dana kada je predan u posjed zadnji komad ili zadnja pošiljka robe.

Ako Prodavatelj ne obavijesti Kupca o ovom pravu, pravo Kupca na jednostrani raskid ugovora prestaje u roku 12 mjeseci od isteka roka za raskid (rok od 12 mjeseci počinje teći nakon isteka roka od 14 dana koji je predviđen za redovni raskid u slučaju uredne obaviještenosti). Ako je obavijest o pravu na jednostrani raskid dostavljena u roku od 12 mjeseci, pravo na jednostrani raskid prestaje po isteku roka od 14 dana od dana kada Kupac primi tu obavijest.

Kupac je dužan prije isteka roka za jednostrani raskid obavijestiti Prodavatelja o svojoj odluci da raskine ugovor i to putem e-maila: podrska@panaceanatur.com. Potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu ugovora, Prodavatelj će dostaviti, bez odgađanja, ali sukladno radnom vremenu Prodavatelja, elektroničkom poštom.

Ako Kupac jednostrano raskine Ugovor o kupnji, povrat novca, uključujući i troškove dostave, Prodavatelj će izvršiti sukladno čl. 76. Zakona o zaštiti potrošača.

Troškove povrata robe snosi Kupac. Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji je izvršena uplata. Povrat novca Prodavatelj može izvršiti tek nakon što mu roba bude vraćena ili nakon što Kupac dostavi dokaz da je robu poslao Prodavatelju. Kupac je dužan vratiti robu odmah, tj. najkasnije u roku 14 dana od dana kada je zatražio Jednostrani raskid ugovora.

Kupac vraća robu na dokaziv način na adresu Prodavatelja: Novus media j.d.o.o., Ivana Ćikovića Belog 8a, 51000 Rijeka.

Kupac je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe. Ukoliko je proizvod vraćen neispravan, s većim oštećenjima ili bez dijelova i dokumentacije, te ukoliko se isti ne dostave u naknadnom roku od 8 dana smatra se da Kupac nije ispunio svoju obvezu povrata robe, te Prodavatelj nije dužan izvršiti povrat uplaćenih sredstava.

Kupac nema pravo na jednostrani raskid ugovora ako je:
 • ugovor o uslugama Prodavatelj u potpunosti ispunio, a ispunjenje je započelo uz izričit prethodni pristanak Kupca, te uz njegovu potvrdu da je upoznat s činjenicom da će izgubiti pravo na jednostrani raskid ugovora iz ovoga odsjeka ako usluga bude u potpunosti ispunjena;
 • predmet ugovora roba ili usluga čija je cijena ovisna o promjenama na financijskom tržištu koje su izvan utjecaja Prodavatelja, a koje se mogu pojaviti za vrijeme trajanja prava Kupca na jednostrani raskid ugovora;
 • predmet ugovora roba koja je izrađena po specifikaciji Kupca ili koja je jasno prilagođena Kupca;

Internetsko rješavanje sporova

Posebnom regulativom Europske unije, od 15. 2. 2016. diljem cijele EU sporove vezane uz online kupnju je moguće riješiti putem platforme kojoj možete pristupiti ovdje.

To znači da ukoliko naiđete na problem tijekom online kupnje unutar EU (neispravan proizvod, nemogućnost zamjene proizvoda itd.) svoj prigovor možete podnijeti na gornjem linku.

Platformu mogu koristiti i potrošači i trgovci, a prigovor je moguće podnijeti na bilo kojem od 23 službena jezika EU.

Ugovor koji Kupac sklapa s Prodavateljem jednokratan je ugovor o kupoprodaji proizvoda na daljinu koji je konzumiran isporukom robe te izvršenim plaćanjem od strane kupca, u slučaju da ne bude raskinut. Ovi Uvjeti kupnje (Predugovorne obavijesti) sastavni su dio ugovora.

Pohvale i prigovori

Pisani prigovor, odgovor, obavijesti

U skladu s člankom 10., Zakona o zaštiti potrošača u slučaju da ste iz bilo kojeg razloga nezadovoljni možete uputiti pisani prigovor www.panaceanatur.com internetskoj trgovini.

Novus media j.d.o.o. Vam omogućuje podnošenje pisanog prigovora putem pošte, telefona 098/312-650  ili putem maila podrska@panaceanatur.com.

Radi što bržeg utvrđivanja konkretne narudžbe na koju imate prigovor, u prigovoru navedite broj narudžbe, broj računa ili svoje ime i prezime.
www.panaceanatur.com će vam potvrditi primitak prigovora pisanim putem bez odgađanja, a odgovor će Vam stići u roku od 15 (petnaest) dana od dana zaprimljenog prigovora.

Kontakti

Za sve informacije, pohvale, primjedbe, reklamacije kao i svake druge obavijesti Kupci se mogu obratiti na adresu:
 Novus media j.d.o.o., Ivana Ćikovića Belog 8a, 51000 Rijeka
 ili mailom na podrska@panaceanatur.com.

Scroll to Top
Scroll to Top
CBD NOVOSTI U VAŠEM INBOXU!